V pondelok sa bude diskutovať o elektronizácii obstarávania v zdravotníctve | Šanca pre zdravie - portál o zdraví

Sú pre vás raňajky prioritou?

Áno, samozrejme.

Nie, neraňajkujem.

Sú, ale nemám čas sa naraňajkovať.

Neviem odpovedať na danú otázku.

Odoberajte naše novinky!

V pondelok sa bude diskutovať o elektronizácii obstarávania v zdravotníctve

29. november 2015
Bratislava 29. novembra (TASR) - Budúcnosť elektronizácie verejného obstarávania v zdravotníctve bude témou workshopu, ktorý sa uskutoční v pondelok (30.11.) v historickej budove Národnej rady (NR) SR v Bratislave. Organizuje ho Stredoeurópsky inštitút pre zdravotnú politiku – Health Policy Institute (HPI) a poradkyňa ministra vnútra pre verejné obstarávanie Tatiana Behrová.

Na workshope vystúpi okrem Behrovej a zakladajúceho partnera HPI Tomáša Szalaya napríklad expert Európskej komisie na verejné obstarávanie Jaroslav Kračún, advokát a autor eGovernmentovej legislatívy Marek Kaľavský, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Národného ústavu srdcovocievnych chorôb Mongi Msolly či generálny riaditeľ a predseda predstavenstva zdravotnej poisťovne Dôvera Martin Kultan.

Diskutovať budú o európskej a slovenskej legislatíve v tejto oblasti, o elektronických nástrojoch používaných pri verejných nákupoch aj v privátnom zdravotníctve. Predstaví sa zhodnotenie Elektronického kontraktačného systému (EKS) z pohľadu tretieho sektora, nakupujúcich aj predávajúcich. Témami workshopu budú tiež nástroje efektívneho obchodovania, dynamické nákupné systémy, trhoviská, centrálne nákupné miesta či komoditné benchmarky.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.

Diskusia 0