Diskusia: WHO: Spracované mäso je karcinogénne, červené mäso pravdepodobne tiež | Šanca pre zdravie - portál o zdraví

Sú pre vás raňajky prioritou?

Áno, samozrejme.

Nie, neraňajkujem.

Sú, ale nemám čas sa naraňajkovať.

Neviem odpovedať na danú otázku.

Odoberajte naše novinky!

Diskusia k článku

WHO: Spracované mäso je karcinogénne, červené mäso pravdepodobne tiež

26. 10. 2015
Lyon 26. októbra (TASR) - Konzumácia spracovaného mäsa, napríklad slaniny či párkov, môže u ľudí vyvolať rakovinu hrubého čreva a červené mäso je pravdepodobnou príčinou tohto ochorenia, uviedli dnes experti Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) v správe, ktorej závery môžu vyostriť diskusiu o význame mäsitej stravy, píše agentúra Reuters.


Prispieť do diskusie

Meno:

Váš príspevok:

Opíšte kód: Opíšte kód